2010: A nagy nevek folytatásai

Már eddig is igen szép folytatásokat kaptunk, gondoljunk csak a Mass Effect 2-re, a God of War 3-ra, vagy az új Spinter Cell-re, a Conviciton-re, de a Yahoo Games szerint ez csak a kezdet.

2010 tartogat még folytatásokat a játékos közösség számára, ebből mazsolázták ki a nagyobb címeket.
A PSP exkuzív Kingdom Hearts folytatás, a Kingdom Hearts: Birth by Sleep című Disney folytatást az egyik legkeresettebb játéknak tartják a Sony hordozható gépére, miután eddig 14 millió példány talált gazdára a sorozat korábbi részeiből.

Az akciójátékokat kedvelők sem maradnak éhesek, a Call of Duty is visszatér a Treyarch gondozásában. A mű Black Ops alcímmel a hidegháborúba visz el minket.
A Halo fanok népes táborát pedig a Halo: Reach boldogíthatja tovább.

A tavalyi év játéka címre is eséllyel pályázott az Assassin's Creed II, a soron következő darab pedig Assassin's Creed: Brotherhood néven érkezik még idén. A játék ott veszi fel a fonalat, ahol a korábbi véget ért, ismét Eizo bőrébe bújhatunk, aki ezúttal Rómába veszi az irányt ám ezúttal multiplayer lehetőséggel kiegészítve.

A multiplayernél maradva erre erősít majd a LittleBigPlanet 2 is. A Sony célja ezúttal nem csak új pályák, de konkrét játékok készítése és megosztása is egymás közt.

A hetekben érkezik még a Super Mario Galaxy 2 is, és ne feledkezzünk meg róla, hogy 12 év után vérfrissítést kap a Blizzard stratégiája is, ami Starcraft II: Wings of Liberty címmel jön és a teljes multiplayer élmény mellett a Terranokra fókuszál az egyszemélyes játékmód keretében.

A Blizzard egy másik sorozatának kiegészítőjével is meglep minket idén, ez pedig nem más, mint a World of Warcraft, Cataclysm.

A pontosabb megjelenési idők itt olvashatók:

Super Mario Galaxy 2 - May 23, 2010

StarCraft II - July 27, 2010

Kingdom Hearts: Birth by Sleep - September 7, 2010

Call of Duty: Black Ops - November 9, 2010

Halo:Reach - Fall 2010

Assassin's Creed: Brotherhood - Q4, 2010

LittleBigPlanet 2 - Q4, 2010

World of Warcraft: Cataclysm - 2010

Összes oldalmegjelenítés