A Silent Hill 2 remake megjelenése közelebb van, mint azt gondolnád

A State of Play legutóbbi eseményén a Bloober Team bepillantást engedett a közelgő Silent Hill 2 Remake-be, amely új megközelítésben kelti életre a klasszikus horrorjátékot. A korábbi, akcióközpontú előzetesekkel ellentétben a fejlesztők ezúttal a játék sötét atmoszféráját helyezték előtérbe. Most omladozó sírkövek, nyikorgó padlódeszkák és sűrű ködök kerültek a középpontba, amelyek igazán méltók a Silent Hill hírhedt nevéhez.

Az előzetes során James Sunderland, a játék főhőse került reflektorfénybe, aki egy rejtélyes levél nyomán tér vissza a ködös városba, hogy találkozhasson elhunyt feleségével. “James az emlékek helyszínére látogat, remélve, hogy újra láthatja szeretettét,” mondja az előzetes narrációja.

A hangulatos bevezető mellett a remake megjelenési dátuma is napvilágot látott: a Silent Hill 2 október 8-án érkezik PlayStation 5-re és PC-re a Steam platformon keresztül, és már előrendelhető.

A Sony State of Play eseményét követően a Silent Hill Transmission műsorban további részleteket tudhattunk meg a játékról, ahol James Sunderland a címadó várost járja be, felfedve a játékmenet mélységeit.

A videó alapján a játék minden ígéretét betartja, és egy baljós, nyomasztó élményt ígér a horrorrajongóknak.

Újabb Régebbi