Wo Long Fallen Dynasty: Complete Edition bejelentés

A mai napon a KOEI TECMO Europe és a fejlesztő stúdió, a Team NINJA bejelentette, hogy Wo Long: Fallen Dynasty kap egy Complete Editiont, amely a sötét fantasy akció-RPG legújabb változatát jelenti. Complete kiadás a játék Season Pass összes tartalmát tartalmazza, beleértve az új fegyvereket, szakaszokat, démonokat, endgame tartalmakat és még sok mást. A játék digitálisan 2024. február 7-én lesz elérhető Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, valamint PC-n Windowson és Steamen keresztül.

Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition tartalmazza a játék három DLC csomagjának - "Battle of Zhongyuan", "Conqueror of Jiangdong" és "Upheaval in Jingxiang" minden tartalmát, valamint az új "The Thousand-Mile Journey" végjáték (end-game) tartalmat. Ez új karaktereket tartalmaz Cao Cao, Sun Ce és Liu Bei seregeiből, valamint új fegyvertípusokat (cestus, hosszú kard és ostor), új szakaszokat, új isteni fenevadakat, nagyobb kihívást jelentő nehézségi szinteket és kibővített funkciókat. Tartalmaz továbbá egy gyűjteményt a kollaboratív DLC-csomagból, amelyek a Nioh 2, a NARAKA: BLADEPOINT és a Lies of P együttműködésekből származó felszereléseket és szakaszokat tartalmaznak.

Ezen kívül három játékbeli tárgyat, amelyek a Wo Long eredeti kiadásában - "Baihu Armor", "Zhuque Armor" és "Qinglong Armor" - a Complete Editionben is megtalálhatóak lesznek, valamint a "The Records of the Grand Historian" játékbeli tárgy, amely megmutatja a jelölő zászlók helyét a minitérképen.

A Complete Edition közelgő megjelenésének megünneplésére és az eredeti kiadás emlékére a Team NINJA egy új felszerelést, a "Xuanwu Armor"-t is kiadja minden olyan felhasználónak, aki a Complete Editiont kívül az alapjátékot is birtokolja.

Továbbá a KOEI TECMO Europe bejelentette, hogy a Wo Long Fallen Dynasty Complete Edition demó verziója kizárólag PC-n fog megjelenni február 7-től. A játékosok két pálya korai szakaszában démonokkal és hadurakkal harcolhatnak majd, a demóból elmentett adatok pedig a vásárláskor átvihetők a játék teljes verziójába.

Újabb Régebbi