Alan Wake 2 - 10 perces gameplay előzetes érkezett

A franchise rajongói, köztük mi is már nagyon várjuk az Alan Wake 2 megjelenését. A Remedy Entertainmentnél is már jó pár éve készül a játék. 

A videojáték azonban végre megkapta a jóváhagyást, és a fejlesztők most végre a célegyenesbe érkeznek. Ezzel együtt már tudjuk, hogy a játék a jövő hónapban érkezik, és amíg várjuk, hogy a játék a piacra kerüljön, addig az amerikai IGN egy vadonat új videót adott ki, amelyben az Alan Wake 2-ben az egyik korai küldetését mutatják be.

Ha nem követted volna figyelemmel az Alan Wake 2-t, a játék sztorija évekkel az első játék eseményei után játszódik. Azt azonban tudjuk, hogy Alan Wake-et a Sötét Helyen rekedt. Hogy a dolgok ezúttal egy kicsit egyedibbek legyenek, nem csak Alan Wake-kel, mint főszereplő karakterrel lesz küldetésünk. Van egy új szereplőnk is a franchise-ban, Saga Anderson, akit szintén irányítani fogunk. Saga egy FBI-ügynök, akit Bright Fallsba küldenek, hogy egy rituális gyilkosságsorozat után kutasson. Hogy az ő története hogyan kapcsolódik Alan történetéhez, még nem tudjuk. De minden bizonnyal köze lesz ahhoz, hogy Alan Wake végre kiszabadulhasson a Dark Place-ből.

Az alábbi gameplay felvétel Saga egyik korai küldetésébe enged bepillantást nyújtani a játékosoknak. A mozgalmas és felettébb hangulatos videofelvétel során betekintést nyerhetünk abba, hogy Saga hogyan viselkedik a nyomozás során, valamint némi harcot és rejtvény megfejtést is láthatunk. 

Az Alan Wake 2 október 27-én fog megjelenni. Amikor a játék a piacra kerül, PlayStation 5, Xbox Series X/S és PC platformokra lesz elérhető.

Újabb Régebbi