Path of Exile 2 - Warrior és Huntress gyorstalpaló videó érkezett a GC 2023 alkalmából

A fejlesztő Grinding Gear Games bemutatta a Path of Exile 2 című, hamarosan megjelenő akció-RPG játéknak a valódi in-game játékmenetét két választható osztály segítségével. A bemutatott játékmenet között szerepel a két támadó osztály lehetséges képességeinek és a képességek közötti szinergiák bemutatása: a Warrior és a Huntress.

A Warrior osztálynál bemutatott játékmenet lényegében a Sunder Armor képességgel való szinergiák körül forog, és hogy hogyan lehet más képességekkel összekapcsolni, illetve kombózni, hogy kibővítsék az alapképességet az ellenséges páncélzat csökkentésére. Például egy ellenség, akinek a páncélját lezúzta, akkor elkábítható, ha egy másik képességet használnak rá.

A Huntress osztály játékmenete a lándzsán alapuló képességeik bemutatása körül forog, ami többek között magában foglalja azt a képességet, hogy a lándzsák dobásával kártékony villámokat idézzenek meg, vagy támadásaik segítségével olyan területi sebzés felhőjét hozzák létre, amely az ellenséget súlyos vérzéses sérülést okozhat.

A stúdió már elég sok játékmenetet mutatott be a Path of Exile 2 kapcsán, ami azt jelzi, hogy a játék egyre közelebb kerül a megjelenéshez. Jelenleg a stúdió a zárt bétára készül, amely a tervek szerint a teljes játékot tartalmazza majd. A stúdió azt is elárulta, hogy a Path of Exile 2 az elődjétől különálló kiadás lesz.

Újabb Régebbi