World of Tanks - Színpadra lép a The OffspringA WG Fest: Tanker Day sztárja, a The Offspring új, a World of Tanksszel közös projektet jelentett be – egy játékbeli koncertet. Minszki előadásuk után az együttes a World of Tanks garázsában lép színpadra szeptember 18. és október 7. között. Ez azt jelenti, hogy ebben az időszakban minden játékos együtt bulizhat a kaliforniai punk-rockerek virtuális énjeivel! Az esemény akárhányszor újra is játszható.

„Amikor a World of Tanks-es srácok megkerestek minket a játékbeli koncert ötletével, azt gondoltuk, naná, vágjunk bele! – mondta Dexter Holland. – A videojátékok menők, de még menőbbek az olyanok, amelyekben fel is robbanthatsz mindenfélét.” 

 A punk-rock banda játékbeli dallistáján a legnagyobb slágereik közül is szerepel néhány, mint például a „Pretty Fly (for a White Guy)”, a „The Kids Aren’t Alright” és a „You’re Gonna Go Far, Kid”. Az együttes mozgását mozgásfelvevő technológiával rögzítik, így a virtuális előadás a lehető legéletszerűbb lehet.

„Nagyszerű volt együtt dolgozni a The Offspringgel, és nagyon örülünk, hogy ők lesznek a Tankfesztivál és a WG Fest: Tanker Day sztárjai. – Alig várjuk, hogy valami egészen újat nyújthassunk a játékosainknak!”

 A The Offspring előadása csak egy része a World of Tanks eddigi legnagyobb eseményének, a Tankfesztiválnak. A játékosok augusztus elejétől kezdve részesemények egész seregében vehettek részt, és az október 7-ig tartó fesztivál továbbiakat is tartogat, beleértve az egyik rajongói kedvenc, a tankverseny várva várt visszatértét A Nagy Verseny formájában. A World of Tanks és a The Offspring továbbá finoman utalt az esetleges további együttműködés lehetőségére, ami ha valóban megtörténik, az biztosan nem mindennapi lesz.

Forrás: WG Press
Újabb Régebbi