Call of Duty WWII - Amerikaiak is lesznek a Nácik mellett

Az egyik legvártabb CoD évek óta...

Azzal, hogy a Call of Duty: WWII meglépi a várt háború témájú részt, a széria egyik legjobban vártabb része lett a Modern Warfare 2 óta.

Michael Condrey a játék producere mesélt egy kicsit a játék narratív részéről. A sztori úgy tűnik, hogy komolynak ígérkezik, és nagyon erős karakterekkel ismerkedhetünk majd meg. A frontvonal mindkét oldalát megismerhetjük és átélhetjük a más ismert pillanatokat. Erről nyilatkozott is Condrey:

"Van egy német család és a két lánytestvér, ott van Crowley a brit tiszt, Cormack pedig egy afroamerikai tiszt egy másik ezredből. Szóval a játék mindhárom módjában (leginkább a multiban és a kampányban) szerettük volna éreztetni, hogy egy globális célról van szó. A szövetségesek egysége egy nemzetközi erő volt, a német haderő pedig több volt a náciknál. Fontos volt számunkra annak az éreztetése, hogy ez nem csak egy amerikai háború, ez nem egy amerikai osztag története. Egy globális csapattal dolgozunk és látni fogtok néhány nagyon erős karaktert a háború mindkét oldaláról. Komoly teljesítményt láthatunk majd a nőktől, a férfiaktól és családoktól, akik mindent feláldoztak."

Térkép dizájn tekintetében is változást ígért Condrey, ami szintén jó irányt vehet fel.

A Call of Duty: WWII megjelenés 2017. november 3-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Összes oldalmegjelenítés