Prey - Videón az űrállomás

Új videó jött...

Új videót adott ki a Bethesda, amelyben az Arkane Studios által fejlesztett Prey helyszínét, a Talos I űrállomást mutatja be.

Az objektumot már rögtön a játék elején támadják a Typhon névre hallgató idegenek, akiket a bázison tartottak kísérletek, és megfigyelések céljából. A játék elején bázisfoglalási folyamat nem fejeződött még be, így szerencsére nem rögtön egy teljesen kihalt helyszínen kezdjük majd a játékot, hanem bőven lesznek még túlélők.

A bázis kifejezetten nagy, és számos különféle helyszín kapott helyett benne. A végigjátszás során még az űrbe is ki kell majd merészkednünk, így a változatosság a helyszínek terén garantált.

A Prey egy nyílt világú játék, így nem sokkal a játék kezdete után szabadon bejárhatjuk az űrállomás nagy részét. Nyilván bizonyos helyek, csak megfelelő jogosultság esetén lesznek számunkra elérhetőek, de idővel mindenhová eljuthatunk. Érdemes tudni azt is, hogy a történet során hozott döntéseink egy része kihatással lehet bizonyos területek állapotára is, így könnyen lehet, hogy ugyanaz a helyszín egy második végigjátszás során máshogy fog kinézni.



A Prey május 5-én jelenik meg PC-re PS4-re és Xbox One-ra.

Összes oldalmegjelenítés