Videót kapott az Outcast remake

Videó jött a klasszikus játék remake-jéhez...

Az Outcast című klasszikus akció-kalandjáték még 1999-ben jelent meg, és elkápráztatta a sajtót, valamint a játékosokat is. A játék hatalmas bejárható területeket, tonnányi mellékküldetést, epikus történetet és nagyzenekarral felvett zenét kínált a játékosok számára.

Az Outcast története Cutter Slade különleges ügynökről szól, aki elsőként lép kapcsolatba földönkívüliekkel az Adelpha bolygón. Az idegen népesség rögtön ki is hirdeti megváltójának, és azt várják tőle, hogy elhozza nekik a békét.

Sajnos a játék azóta feledésbe merült, és egy emiatt a remaster elkészítésére indított Kickstarter kampány is kudarcba fulladt. Ennek ellenére a fejlesztők kissé felhúzták az eredeti játékot a mai kor elvárásainak, majd kiadták Steamen.

A fejlesztők tavaly bejelentették, hogy úton van a játék remake-je, ám azóta nagy volt a hallgatás a projekt körül. Egészen mostanáig, ugyanis a fejlesztők kiadtak egy videót, amelyen látszik, hogy mennyit fejlődött a program külsőleg. Jó hír, hogy a játék grafikai stílusa, a felfokozott grafika ellenére is maradt az eredeti, így a régi motorosok számára nosztalgikus húrokat is pengethet a program.



Az Outcast: Second Contact valamikor idén ősszel jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Összes oldalmegjelenítés