Uncharted: The Lost Legacy - Új információk

Új infók a játékról...

A méltán sikeres és népszerű Uncharted-sorozat most egy ideig parkolópályára kerül, legalábbis ami a számozott részeket illeti, ugyanis a Naughty Dog a készít egy különálló játékot Chloe főszereplésével.

Két főhősünk, Chloe Frazer és Nadine Ross (a negyedik rész nem-túl-barátságos ellenlábasa) valószínűtlen és törékeny szövetségre lépnek, hogy megkeressék Ganesha Agyarát. Az indiai kaland főszereplőiként nem véletlenül választották a két hölgyet: Chloe sokban hasonlít Nathanre, mégis más; Nadine pedig a szöges ellentéte a főszereplőnek, történetmesélés szempontjából tökéletesebb és érdekesebb párost aligha találhattak volna.

Az ígéretek szerint minden eddiginél nagyobb bejárható területet ölel fel a játék, természetesen a titkok és kincsek keresgélése ezúttal sem marad ki. A feladathoz persze új felszerelések is járnak, ezzel bővítve a taktikázásra adott lehetőségeinket, a csendesebb megközelítéshez hangtompítós pisztolyt is kapunk, és most először bemutatkozik a zárfeltörés is.

Az Uncharted: The Lost Legacy megjelenési dátuma jelenleg ismeretlen, annyi biztos csak, hogy a program kizárólag PS4-en lesz majd elérhető.

Összes oldalmegjelenítés