Mass Effect: Andromeda - Nézz körbe a Nexus fedélzetén!

Videó az űrállomásról...

Egy új videó érkezett a Mass Effect: Andromedaról, amelyben a Nexus nevű űrállomást járhatjuk be. A Nexus egy a Citadellához hasonló létesítmény, mind a méretében, mind rendeltetésében. A Nexus ugyanis a Tejútból érkező kiküldetés központjaként szolgál majd.

A játék során a landolás után ez lesz a második helyszín, amelyet bejárhatunk majd. Bár a játék elején az építmény még befejezetlen lesz, de a játék végére teljes pompájában tündököl majd.

Az egyik első helyszín a Cultural Exchange Center lesz, ahol a játékban szereplő fajokat ismerhetjük meg jobban. Ezután ott van a Tech Lab, amelyben a felszerelésünket fejleszthetjük, vagy tárgyakat rakhatunk össze, vagy a bolygón talált tervrajzokat is feloldhatjuk. A tárgyak mellett itt tudjuk majd a Nomad-ot is fejleszteni.

Az AVP Areaban, az Andromeda Viability pontjaink elköltésével különböző telepeseket ébreszthetünk fel évszázados krio-álmukból. Ahogy a Nexust folyamatosan felfejlesztjük, Cryo Pod pontjaink segítségével a tudományos, katonai, és kereskedelmi hibernációs kamrák tagjainak is felkelthetjük.

Az Operations területen pedig magas rangú katonai vezetőkkel találkozhatunk.

Mindezekről ti is meggyőződhettek az alábbi videóban:



A Mass Effect: Andromeda március 23-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Összes oldalmegjelenítés