Lost Dimension - Idén jön PC-re is

Egy újabb konzolos játék teszi tiszteletét PC-n...

Még 2014-ben jelent meg PS3-ra és PS Vitara a Lost Dimension című JRPG. A játék a nem annyira távoli jövőbe vezeti el a játékosokat, ahol egy "Vég" nevű gonosz el akarja pusztítani a világot. Hősünk, Sho Kasugai, aki a titkos S.E.A.L.E.D. nevű szervezet tagja, azért küzd, hogy megállítsa a gonoszt és megmentse a világot a pusztulástól.

Azt elmondhatjuk, hogy a játék története enyhén szólva sablonosra sikeredet, ám a játékot nem ez teszi különlegessé, hanem az, hogy a fejlesztők a JRPG-s játékmenetet visual novel részekkel színesítették. A történetet és a karaktereket ilyen köntösben ismerhetjük meg, ami még nem hangzik annyira borzasztó nagy dolognak. Azonban ezekben a szekciókban döntéseket is hozhatunk, amelyek befolyásolják a történet folyását, valamint a karakterek sorsát is.

A Lost Dimension PC-s megjelenési dátumáról sajnos nincsenek pontos információk, azonban elvileg a PC-s port kap majd gyűjtői kiadást is, valamint a játék támogatja majd a Steam-achivementeket, a felhő-mentést és az egér-billentyűzetes irányítást is.

Összes oldalmegjelenítés