Ghos Recon: Wildlands - Ismét egy zűrös start

Már meg sem lepődünk...

Igazából már nem is meglepő, ha egy Ubisoft-játék startja enyhén szólva nem sikerül simára. Sajnos ez a helyzet a Ghost Recon: Wildlands-el is, ahol hiába jött rögtön kettő combos első napos frissítés, a játékosok még így is sok problémával küzdenek.

Megeshet, hogy PC-n autosave esetén diavetítésbe csap át a játék, a térkép megnyitásakor pedig egyszerűen összeomlik a játék. Xbox One-on sem érdemes nyomogatni az Xbox gombot, mert a hírek szerint ez is diavetítést eredményez. PS4-nél még viccesebb a helyzet, ott ugyanis akkor esik le a teljesítmény, ha a játékos levezetett 100 kilométert.

Sokan arról számoltak be, hogy bár nincs bedugva semmiféle kontroller a gépükbe, a Ghost Recon: Wildlands mégis azt használja irányítóként. Mások jelentették, hogy save slot váltásakor a játék 3D modelljei szétesnek. És vannak problémák a kooperatív móddal, az AI útkeresésével, a játék indításával, a küldetésekkel, a Ghost Recon HQ app-pal és a Ghost Recon Network oldallal is.

A Ubisoft jelenleg gyűjti és listázza a hibákat – a lista egy ideig olvasható volt a Wildland honlapján, de mostanra eltüntették –, és persze megígérték, hogy minél előbb kijavítják őket.

Összes oldalmegjelenítés