Arms - Bemutatkoznak a karakterek és a fegyverek

Videón a két legfontosabb dolog a játékból...

Két videó érkezett a Nintendo új IP-jához, az Armshoz, amely egy érdekes, és szórakoztató játéknak tűnik, és azok visszajelzései alapján, akik játszottak is a programmal, ez így is van.

Az első videó a karakterek bemutatására szolgál. Spring Man egy kiegyensúlyozott karakter, amely ideális választás lehet a kezdők számára, hogy kiismerjék a játékot. Különleges képessége a Shock Wave, amely képes eltéríteni az ellenfelek támadásait.

Ribbon Girl képes dupla ugrásra, valamint a levegőből képes gyorsan leereszkedni a földre, tehát remekül lehet vele elkerülni az ellenfelek támadásait.

Ninjara képes teleportálni, akár ugrás, vagy védekezés közben is. Fő taktikája, hogy gyors teleportálásokkal zavarja össze az ellenfelét, gyors és jól időzített csapásokkal bánik el vele.

Master Mummy egy klasszikus tank karakter. Szinte sebezhetetlen, valamint védekezés közben képes visszatölteni az életét, valamint nem túl könnyű stunnolni. Cserébe azonban a mozgása nagyon lassú.

Mechanica egy rakétákkal felszerelt leányzó, aki jetpackjének köszönhetően egy rövid ideig képes a levegőben maradni. Master Mummy-hoz hasonlóan őt is nehéz stunnolni.



A második videó a játékban található különböző fegyvereket mutatja be:



Az Arms idén tavasszal jelenik meg kizárólag Nintendo Switch-re.

Összes oldalmegjelenítés