Képek jöttek a Final Fantasy VII Remake-ről és a Kingdom Hearts 3-ról

Jött pár kép...

A múlt héten rendezték meg a Monaco Anime Game International Conference 2017 (MAGIC 2017) rendezvényt, amelyen a Square Enix is részt vett, és ennek alkalmából megosztották három képet két készülő játékukból.

A Final Fantasy VII Remake és a Kingdom Heart 3 direktora, Tetsuya Nomura maga mutatta be képeket, amelyek közül kettő a Final Fantasy VII felújított változatából, egy pedig a Kingdom Hearts legújabb számozott részéből származik.


Az FF VII Remake két screenshotján a harcba nyerhetünk egy pici betekintést, sőt, a második képen a játék első bossát, a Guard Scorpiont láthatjuk. Nomura elárulta, hogy ebben a harcban a környezet bizonyos elemei majd rombolhatóak is lesznek, így bizonyára látványos összecsapásokban lesz majd részünk.


A Kingdom Hearts 3-as képen szintén egy csatát láthatunk, mégpedig egy újfajta Heartless ellen. Ezen kívül láthatjuk még a Keyblade alakváltó képességét is. A képen a fegyver éppen egy pajzs formáját veszi fel.


Sajnos a megjelenési dátumokról továbbra sincsen semmi hír, ráadásul Nomura nemrég azt nyilatkozta, hogy még jó sokat kell várnunk mindkét program megjelenésére, így nem tehetünk mást, mint türelmesen várunk.

Összes oldalmegjelenítés