Sniper: Ghost Warrior 3 - Bemutatkoznak a főszereplők

Ők a főszereplők...

A City Interactive játékának megjelenése egyre csak közelít, ezért a csapat jónak látta, ha bemutatja a főszereplőket, mert bizony nem csak egy főkarakter akad a történetben. Íme:

Főhősünk, Jon North a Nyugat-Ázsiát és Kelet-Európát összekötő Grúziában találja magát, a stratégiai szempontból kiemelt jelentőségű ország éppen az összeomlás szélén áll, a polgárháború vérgőzös káoszától szenved. Jon küldetése a szeparatista vezetők likvidálása, akik belülről kívánják gyengíteni az országot.


A mesterlövészt hivatásán túl személyes okok is motiválják, öccse, Robert két éve már, hogy eltűnt, a halottnak hitt fivér egyes hírek szerint azonban él és virul, éppen Grúziában.


Első választása Lydia Jorjadze, az egykori grúziai zsoldos, aki már harcolt Jon oldalán Afganisztánban. Akkor egy tűzharcot követően a férfi rejtélyes módon eltűnt Lydia látóköréből, a nőt így a titokzatos múltbéli események feltárása is motiválja.


Raquel Shein Moszad-ügynök szintén beszáll a csapatba, cserébe az izraeliek útjában lévő őrült tudós, Sergei Flostov fejéért. A csapathoz a grúz ellenállásnál csatlakozik a titokzatos mesterlövész, Amazi is.


A Sniper: Ghost Warrior 3 április 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Összes oldalmegjelenítés