Resident Evil 7 - Videón a Banned Footage DLC

Előzetes jött a DLC-hez...

Fontos információkat árult el a Capcom a Resident Evil 7 első DLC-jéről, a Banned Footage-ről. Ahogy már írtuk, a DLC két részletben érkezik majd. Az első rész a Vol. 1. a mai naptól (január 31.) már tölthető is a PS4-tulajok számára. Az Xbox One-os és PC-s játékosoknak egészen február 21-ig várniuk kell. A csomag ára 10 dollár, de természetesen a szezonbérlet tulajdonos ingyen megkapják a DLC-t.

A pakk a Bedroom, a Nightmare és az Ethan Must Die nevű játékmód (ebben a módban nincs VR-támogatás) tartalmazza. A Bedroomban egy lezárt szobából kell kijutnunk úgy, hogy azt Marguerite Baker ne vegye észre. A Nightmare egy túlélő-játékmód, amelyben reggelig kell túlélnünk a hullámokban érkező ellenfelek támadásait. Az Ethan Must Die pedig egy durván nehéz mód, amely egy új, az alapjátéktól független történet szálat tartalmaz.

A Banned Footage Vol. 2. február 14-én, Valentin-napon érkezik PS4-re, PC-re és Xbox One-ra pedig szintén február 21-én érkezik a csomag, amelynek az ára 15 dollár lesz.

A csomagban a 21, a Daughters és a Jack's 55th Birthday nevű módok kapnak helyet. A 21-ben Lucas Bakerrel játszhatunk egy halálos játékot, a Daughters a Baker-család tragikus történetét meséli el, amíg a Jack's 55th Birthday-ben a címben szereplő jeles nap alkalmából kell Jack-et mindenféle gusztustalansággal megtömnünk.

Összes oldalmegjelenítés