Resident Evil 7 - A jővőhéten jön az első DLC

Nem kell sokat várni...

Tegnap jelent meg a Resident Evil 7, de a jövőhéten máris jön az első letölthető tartalom a játékhoz. A DLC a Banned Footage Vol. I. címet kapta és két bónuszfejezetet (Bedroom, Nightmare), valamint egy Ethan Must Die nevű nehézségi fokozatot tartalmaz. Ez utóbbiról annyit árultak el, hogy brutálisan nehéz lesz, és a VR-támogatás nem lesz elérhető ebben a nehézségi módban.

Ez azonban még nem minden, ugyanis már azt is lehet tudni, hogy a második csomag, a Banned Footage Vol. II. nem sokkal az első után fog érkezni, amely két bónuszfejezetet (21, Daughters) és egy különleges, Jacks 55th Birthday nevű játékmódot tartalmaz majd. Az új játékmód meglehetősen szokatlan, ugyanis itt megadott idő alatt kell minél több ételt Jackbe tömnünk.

A Banned Footage Vol. I. január 31-én érkezik PS4-re, és 9,99 dollárba kerül majd, a Vol. II. pedig február 14-én jön PS4-re, és az 14,99 dollárba fog fájni. Természetesen a DLC-k a szezonbérlet részeit képezik, így azt azt megvásárolóknak nem kell fizetniük a kiegekért. A PC-s és Xbox One-os játékosoknak azonban várniuk kell egy picit, ugyanis számukra február 21-én válik elérhetővég mindkét csomag.

Összes oldalmegjelenítés