Beyond Good and Evil 2 - Egy évig Nintendo Switch Exkluzív lehet?

Újabb pletyka...

Tavaly ősszel hosszú hallgatás után, a Ubisoft mindenkit megnyugtatott, hogy bizony a Beyond Good and Evil 2 fejlesztés alatt áll. Az annak idején bukásnak számító, ám kétségkívül zseniális első rész az évek során igazi kultusz-játék lett, amelynek már rengetegen követelik a folyatatását. Most egy új pletyka látott napvilágot a készülő programról.

Laura Kate Dale, a Let's Play Video Games oldal főszerkesztője (és számtalan Nintendo Switch-el kapcsolatos pletyka forrása) azt állítja, hogy a játék Nintendo Switch-re jelenik meg, és Switch-exkluzív is marad egészen egy évig.

Az exkluzivitás lejárta után a program természetesen PC-re, PS4-re is Xbox One-ra is megjelenik majd, de csak digitális formában, míg a Switch-en lesz majd dobozos változat is.

Ezen kívül Dale azt is elhintette, hogy a jövőhéten egy előzetes is érkezik a játékhoz, amelyet a Nintendo Switch január 13-án tartandó bemutatóján prezentálnak.

A pletyka annak fényében is érdekes, hogy a Ubisoft eddig teljes mellszélességgel kiállt a Nintendo új konzolja mellett, így nem tűnik teljesen elképzelhetetlennek a dolog. Mindenesetre a dolgot a jövőheti prezentációig érdemes pletykaként kezelni.

Összes oldalmegjelenítés