Warhammer 40000: Inquisitor - Martyr - Videón a nyílt világ

Videó a hatalmas játéktérről...

Érdeklődéssel figyeljük a Warhammer 40k: Inquisitor - Martyr fejlesztését, hiszen a szerkesztőséghez igen közel áll az univerzum, valamint mindig örömmel látunk hazai fejlesztésű projekteket.

A játék a Caligari szektorban játszódik, amely a Segmentum Tempestus peremén található. Mivel a szektor ennyire félreeső, ezért az Asztronomikon fénye is alig jut el oda. Ezt tetézi még, hogy az Immatériumban dúló viharok hosszú időre elvágják a területet a Birodalomtól. A szektor ezek miatt hemzseg a Káosz erőitől, ami az egy fontos vadászterületté teszi a helyet az Inkvizíció számára.

Bár az alapterület alapból nem pici, a fejlesztők majd tovább bővítik azt al-szektorokkal. Érdekesnek tűnik még, hogy a történet alakulását az összes játékos együttesen hozott döntése befolyásolja majd.

Hogy mindez ne fulladjon unalomba, a játék rengeteg véletlenszerűen generált feladatot ad majd nekünk, valamint a pályák is előre elkészített elemekből épülnek fel véletlenszerűen. Természetesen az előre megírt küldetések sem maradnak el, amelyekkel a történetet mozgathatjuk előre. Ezen kívül lesznek még szezonok is, amelyek alkalmával rengeteg ingyenes tartalmi frissítés is érkezik majd. Mindezek a változatosság és a hosszan tartó szórakozás ígéretével kecsegtetnek.



A Warhammer 40000: Inquisitor - Martyr még nem rendelkezik megjelenési dátummal, azonban azt már lehet tudni, hogy PC, PS4 és Xbox One platformokra fog megjelenni.

Összes oldalmegjelenítés