Total War: Warhammer - Bemutatkoznak a Treemenek



Treemen egység bemutatkozó videója...

A tegnapi napon érkezett az az örömteli hír a Creative Assembly berkeiből, hogy új DLC érkezik a Total War: Warhammer játékhoz a Wood Elves nép játszhatóvá tételével.  A bejelentést taglaló hírben már beszámoltam nektek arról, hogy számos újítás mellett gyakorlatilag kétfajta fő csoportból fog összeállni az elf hadsereg. Az egyiket maguk az elfek képezik, míg a másikat a faemberek és mítikus lények fogják alkotni

A marketing hadjárat révén, mellyel a pénztárcánk elleni merényletet szeretnék előkészíteni ezúttal a faemberek egyik képviselőjével ismertet meg minket közelebbről a CA név szerint pedig a Treemen egységgel. A treeman gyakorlatilag egy Athal Loren-i szellemlény és egy fa mágikus összeolvadásából alakul ki, ami gyakorlatilag egy visszavonhatatlan átalakulás.

Az alábbi videóban tehát eme hatalmas falénnnyel ismerkedhetünk meg közelebbről és csodálhatjuk meg a mágikus erdőbe behatoló emberek szisztematikus széttaposása közben. A Realm of The Wood Elves DLC már megvásárolható Steamen és egészen pontosan 2016. december 8-án jelenik majd meg.


Összes oldalmegjelenítés