Overwatch - Itt van Sombra!





Megérkezett Sombra az Overwatch csatatereire...

Egy két órával ezelőtt jött be az Overwatch nagy patchének utolsó darabkája, mely elérhetővé tette az új Arcade játékmódót, az új pályát és természetesen az új karaktert is a játékban! Sombrát már hónapok óta emlegették, voltak jelek, utalgatások, de az istenért nem akarták bemutatni, aztán a legutóbbi BlizzConon megtört a jég, és láthattunk egy halál laza cinematic trailert a leányzó főszereplésével!

Persze ezt követték a játék technikai részét bemutató videók, ahol kiderült hogy Sombra egy rejtőzködő hacker, aki a hősök képességeit, kütyüjeit, de akár a pályán heverő élet packokat is megbuherálhatta! Mondanom sem kell, a legtöbb játékos azonnal szívébe zárta a neon színekben tündöklő lánykát! Már csak az volt a kérdés, hogy mikor lesz játszható!

Nem kell tovább várni, november 15-ével mindenki számára elérhető az új hős! Az már más dolog, hogy játszható-e... ugyanis a cikk írásának pillanatában a szerverek vért hánynak, és már azért imát rebegünk ha egyáltalán beenged minket a játék egy meccsbe, ott pedig természetesen azé lesz Sombra, aki gyorsabban kattint. Ez még egy-két hétig így lesz, mindenki ki akarja majd próbálni, utána lesz lehetőség olyanoknak is kézbe venni a hacker hőst, aki esetleg értene is hozzá!

Mindenesetre technikailag már a miénk Sombra! *boop* Nektek hogy tetszik?


Összes oldalmegjelenítés