Nidhogg 2 - PS4re is ellátogat az új rész


A Nidhogg első része óriási robbanást okozott az indie játékok világában az egyénisége miatt. Egy az egy ellen, a nyertes mindent visz (igazából csak felfalja egy nagy giliszta, szóval technikailag a vesztes marad életben) és a cél, hogy ellenfeledet minnél gyorsabban és hatékonyabban eltakarítsd az utadból. Már a játék megjelenésekor figyelmeztetett mindenkit a fejlesztő (Messhof), hogy a haláltusa közben sokszor el fogjuk küldeni ellenfelünket a búsba, mivel annyira pattanásig feszülnek az izmok a koncentrációtól, hogy szó szerint a 7-es richter skálájú földrengés el fog törpülni amellett, hogy mi hogy fogjuk érezni magunkat a játék végén, amikor egy olyan játékos ellen játszunk, aki folyamatosan csak neki futásból lerúg minket, amolyan Bruce Lee féle módszerrel, majd kitöri a nyakunkat a földön. Ja, és ezt megcsinálja kb. 100-szor.

Én így éreztem magam anno, amikor a haverom ellen játszottam neten keresztül, mivel eleinte csak helyi többjátékos mód létezett, vagyis ott kellett lennie a haverodnak a géped előtt, hogy tudjatok játszani. Az elmúlt hónapban Messhof bejelentette, hogy érkezik a második rész, ami sokkal kegyetlenebb, dizájnosabb és nagyobb fegyver arzenállal fog érkezni. A napokban viszont az is kiderült, hogy Playstation 4-re is meg fog jelenni egy időben a PC-s megjelenésével.

Pontos megjelenési dátum még nincs, csak annyi, hogy 2017-ben jön valamikor. Addig is itt egy teaser videó a második részből:

Összes oldalmegjelenítés