GTA Online: Új motor és játékmód a láthatáron

Láttátok már valaha a Tron című sci-fi filmet? Na és játszottatok már a játék adaptációval? Ha nem, az sem baj, mert a most bekerült játékmódot és motort ez ihlette. Az előző hónapban a Rockstar Games az eddig is szépen fejő riskájának (alias GTA V) egy elég méretes és tartalmas updatet készített, amiben motoros klubbokat tudtunk csinálni, és immáron 8 főre bővült az összeverbúválható emberek száma. 

A fő lényeget még meg se említettem: 13 új motor került be, amiből egy pár darabot szándékosan nem lehetett az update élesítésekor megvenni, mivel van köztük event alapú is, pl.:
  • Most a héten vált kinyithatóvá a Nagasaki Shotaro (aka. Beam Cycle), amit úgy tudnak megvenni az emberek, ha előtte részt vesznek egy Deadline közösségi versenyen
  • Az ezt megelőző héten egy új autó is felütötte a fejét, ami a Hot Rod járgányok táborát erősíti, ezért is kapta a Rat Rod nevet, amit Benny speciális autó tuning műhelyében lehet csak felújítani
  • Halloween alkalmából megvehetővé vált az LCC Sanctus, ez a motor önmagáért beszél, olyan kinézetet kapott
  • És ezen kívül még sok más egyedi tervezésű motor került, illetve fog bekerülni
Az új játékmód, a Deadline, a már említett Shotaro motor megvételéhez kell, tehát feltétlenül részt kell vennünk egy ilyen játékmódban ahhoz, hogy meg tudjuk venni majd azt a Legendary Motorsportsból. Ez a játékmód is a Tronból lett átemelve: 4 játékos egymás ellen harcol, a lényeg, hogy csak te maradj életben (illetve még lehet állítani más kiesési módot is), és ellenfeleinket a magunk után húzott "fény falba" kell belekergetnünk, és csak ezzel a módszerrel számít a pont.

Ezeken kívül új ruhák, tetoválások, fegyverek és megannyi más kis nyalánkság került még be, ezen felül bejelentette, hogy a GTA következő része csak 2020 körül fog megjelenni, addig viszont rengeteg plussz tartalmat fog kiadni a GTA Onlinehoz (pl. új pályarész, új játékmódok, új fegyverek, stb.)

Íme pár kép a Shotaro és a Sanctus motorról és a Deadline versenyről:





Összes oldalmegjelenítés