Final Fantasy XV - Ezeket tartalmazza az első napos frissítés

Néhány finomítás...

Már csak egyet kell aludni, és tíz év várakozás után végre megjelenik a Final Fantasy XV. A játék eredetileg szeptemberben jelent volna meg, azonban a fejlesztők inkább elhalasztották a megjelenést, hogy tovább csiszolhassanak a játékon.

Ha ennyi ideig csiszolhatták, akkor mire fel a javítás? Szerencsére szó sincs arról, hogy a játék a plusz fejlesztési idő ellenére is optimalizálatlan, vagy bugos lenne, csupán néhány finomítás és új dolog kerül bele a programba, amelyek csak kényelmesebbé, és gazdagabbá teszik az élményt.

A Crown Update névre keresztelt, 8 GB méretű patch először is javít a kamerakezelésen, de megkapjuk az Omen trailerben látott mozdulatokat (Shift Warp Drop Kick, Backward Shift Warp Magic), ha pedig az életerőnk 25% alá csökken, a képernyő halványan vörösre színeződik. Ezen kívül egy beépített zenelejátszóval bárhol hallgathatjuk a játék zenéit, valamint a Regalia Shopnak köszönhetően az autónkban is lehetőségünk lesz vásárolni. Ezen kívül kapunk pár plusz helyszínt az Ősök gyűrűje - Final Fantasy XV című filmből, valamint a Leviathan bossharcon is finomítottak a fejlesztők.

Természetesen a fenti felsorolás nem teljes, ezért akiket érdekel a teljes lista, azok látogassanak el ide.

A Final Fantasy XV november 29-én, azaz holnap jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra. Ti várjátok már?

Összes oldalmegjelenítés