EVE Online - Rengeteg újdonságot és ingyenességet hoz az új frissítés

Tartalmas patch érkezik...

A jövő hét során érkezik meg az EVE Online következő nagy frissítése, amely nemcsak rengeteg újdonságot, hanem free-to-play játékmodellt is hoz a játékosok számára.

Az ingyenesség bevezetésével a fejlesztők azt remélik, hogy még több játékost vonzhatnak be. Természetesen a rendszert igyekeztek úgy megalkotni, hogy azzal ne ártsanak az eddigi előfizetőknek, így az aktív előfizetők omega státuszba kerülnek, és számukra a játék változatlan marad, azonban azok, akik most kezdik a játékot, vagy nem fizetnek újra elő, alfa státuszba kerülnek. Az Alfa státuszban csak bizonyos fejlesztések lesznek elérhetők, és a fejlődés is lassabb lesz a normálisnál. Természetesen, azok, akik újra előfizetnek, visszakerülnek omega státuszba.

Azonban nem csak az ingyenességet vezeti be a frissítés, hanem jó pár újdonságot is. Például új gépészeti komplexumokat, ipari épületeket, valamint a fejlesztők javítottak a kezdők bevezetésére kitalált tartalmakon is, és innentől már lehetőségünk lesz elméletben megtervezni a hajónk fejlesztését is, így tét nélkül kísérletezhetünk, a megfelelő kombinációkon.

A frissítésről készült egy videó is, amit lentebb megtekinthettek.



A javítás tehát jövőhét során érkezik majd. Ti elkezditek a játékot, hogy ingyenes lesz?

Összes oldalmegjelenítés