Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King - Megvan a megjelenési dátum

Dátumot kapott a felújított változat...

Idén szeptember 16-án jelent meg a Dragon Quest VII felújított változata Nintendo 3DS gépekre, amely egyben a játék nyugati debütálása volt, hiszen annak idején csak Japánban jelent meg.

Azonban a jónak itt koránt sincs vége, ugyanis azt már jó ideje tudni lehetett, hogy érkezik az anno PS2-re megjelent Dragon Quest VIII is, ami végre megjelenési dátumot is kapott a minap.

A játék története szerint egy Dhoulmagus nevű udvari bolond ellátogat Trodain Kastélyba, ahol ellopja a király jogarát, a királyt trollá, a lányát lóvá, a többi embert pedig növénnyé változtatja. Hősünk, egy palotaőr, aki valahogy megmenekül az átoktól, úgy dönt, hogy megmenti a királyságot, ezért felkerekedik, hogy visszaszerezze a jogart, és visszaállítsa a rendet.

Mivel nem egy szimpla újra-kiadással van csak dolgunk, ezért rengeteg érdekes újdonsággal bővült a játék, ami miatt nem csak az újaknak érdemes belevágni a kalandba. Rengeteg új mellékküldetés, új területek, valamit egy új, alternatív befejezés is helyett kapott a felújított változatban. Ezen kívül lehetőségünk van képernyőmentéseket készíteni, amelyeket különféle módon szerkeszthetünk, majd megoszthatunk. Ez azonban nem merül ki ennyiben, ugyanis minél több kedvelést kap a kép, annál nagyobb a valószínűsége, hogy valamilyen tárgy üti a markunkat.



A Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King 2017. január 20-án jelenik meg Nintendo 3DS készülékekre.

Összes oldalmegjelenítés