A Battleborn és az Evolve nem Take Two minőség a cég igazgatója szerint

Sok jó után becsúszik pár nem annyira jó darab...

Sok cégnek vannak olyan alkotásai, maik nem feltétlen hozzák az elvárt szintet - ez a 2K Gamesesetében is igaz. Az MKM partneri találkozón a Take-Two elnöke, Strauss Zelnik nyilatkozta ezt, de hozzá is tette, hogy ez azért nem von le a 2K értékéből semmit:

"Amikor ilyen sok címet adsz ki, akkor lesznek olyanok, ami nem jönnek úgy, ahogy kellene, erre pedig remek példa a Battleborn esete. Az Evolve egy kicsit más. Azt egy külső csapat csinálta a 2K felügyeletével, teljesen más a szituáció. Tudtuk, hogy ez egy szokatlan cím, és mi fogadtunk erre a szokatlan címre. Nem volt meglepő, hogy a fogyasztóknak felemás érzéseik voltak a játékkal kapcsolatban."

Persze a Battleborn is kapott pár sort:

"A Battleborn egy csalódás volt. Kimondtuk ezt nyilvánosan, de nem gondolom, hogy ez számítana, miközben a 2K olyan címeket szállít, mint a Civilization és az XCOM 2, melyek mind hatalmas pontszámokat kaptak."

Zelnick nem feltétlen örült az évente kiadott címeknek, és szerinte ezen is lehetne a minőség javára változtatni. Reméljük megtalálják a helyes utat megint...

Összes oldalmegjelenítés