Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan - Itt a megjelenési dátum

Kedvenc teknőceink visszatérnek...


A nem rég film által századjára is felélesztett Tini Ninja Teknőcök arra ad okot, hogy hiába bukik meg a projekt újra és újra, az emberek szeretik a négy páncélost és szomjaznak egy jó alkotásra. Habár most fog jönni nyáron az új mozifilm, evezzünk más vizekre, hiszen még májusban jelenik meg a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan! Az Activision által kiadásra kerülő alkotásban újra játszhatunk kedvenc hőseinkkel. Leonardo, Donatello, Raffaello és Michelangelo ismét felveszi a harcot a földönkívüliekkel, a mutánsokkal és a Fürge-Láb katonákkal földön, vízen és levegőben.

A PlatinumGames fejlesztői csapata modern megvalósítással tárják elénk új játékukat, ami azért rendelkezik a képregényes stílus színhatásaival és modelljeivel. Egy harmadik személy nézetes verekedős játék lesz, mely csapat összpontosítású. Bár játszhatunk egyedül is, de a helyi és az online co-op lehetőségével négy játékossal karöltve talán izgalmasabban telnek majd az órák. Minden igazi klasszikus főgonosz felbukkan majd, így a ninjáknak, akiknek egyébként különböző képességeik lesznek, nem lesz egyszerű dolguk.

A játékra viszont még várni kell, egészen május 27-ig. Steam-en lessetek utána, a képek alapján igazi gyöngyszem lesz ez e hónapi megjelenések között. Szóval készüljetek pizzával és humorral a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan megjelenésére, ami alig több, mint két múlva lesz esedékes.

Összes oldalmegjelenítés