SMITE - Season 3


Sok újdonság, de vajon jót tesz-e...

A mai napon ért véget a Season 2, és jött a következő, a Season 3. Az új szezont rengeteg újítás kísér, de nem mindegyike töltötte el örömmel a játékosokat...


Betették a játékba az új kínai Joust map-et, ami a fantasztikus küllem mellett új kinézetű titánokkal, tornyokkal, jungle lényekkel, főnixekkel, valamint minionokkal keltik életre a kínai hagyományt. Az új kinézetek mellett egy új jungle lény is lesz, egy olyan fajta, akit ha megölünk az ellenfél tornyait egy időre deaktiválhatjuk... Nem rossz, nem rossz.



Vége a napi bejelentkezési rewardnak... De akkor hogy jutunk favorhoz és gemhez?! Napi küldetések révén. Minden nap 2-2 küldetést kapunk, melyeket teljesítve 100-100 favort kapunk. Jó-jó, de hogy jön a gem? 7 napi küldi teljesítése után 25 Gem ütheti a markunkat. Na igen, végülis nem rossz ez, hiszen az előző rendszerben ha az 5. nap után nem tudsz bejelentkezni mert olyan dolgod van, jött az egész előlről és lecsúsztál a gemekről, Ezentúl ez nem fog megtörténni, a teljesített küldetéseid nem vesznek el.

Aztán jött egy jó adagnyi új skin is:

Shield of the Gorgon Athena:

Sir Penthworth IV, Esq. Kukulkan:

Shining Heaven Amaterasu:

Soulless Machine Sol:

Irezumir Ymir:

Berzerker Ullr:

Chang'e és Tyr masteries skinjeit is felturbózták.

Aktív itemek helyett Relics-ek vannak mostantól, ezek ingyenesek, és sokkalta kevesebb a választási lehetőség, mint S2-ben. 1. szinten csak 1-et tudunk választani, majd a 2.-at 12-es szinten vehetjük meg. Hozzáteszem ez a Guardianok játékának elletetlenítéséhez vezetett. Tegnap nem egy arénában kipróbáltam pár aktív itemet, gondoltam Ares-szal szétszedem majd az egész enemy team-et, hát ez nem jött össze, már 1. szinten az összes ellenfélnek volt Purification-je, hozzáteszem az ultimat full CDR mellett talán ha 2x tudtam bevinni úgy, hogy valakit el is kapjak... Rettentően hasznavehetetlen lett Ares ultija, és ki Ares ha nincs ultija...?!

Rengeteg új item és item változás történt. Rengeteg defenzív item erejét csökkentették, sokkal kevesebb HP-t adnak, és árban mégis ugyanannyi. Hi-Rez, biztos át lett ez gondolva?

Összes oldalmegjelenítés