Star Wars: Battlefront - A jövőbeli DLC-k


Íme a menetrend.

A játék novemberi megjelenése óta folyamatosan ellátja ingyen tartalmakkal a játékosokat a DICE, nem lesz ez a jövőben se másképp, persze érkeznek majd a fizetős tartalmak is.

Mai napon is érkeznek ingyen tartalmak, melyek a következőek:

  • a Tatooine Survival pálya ezentúl játszható lesz Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt és Heroes vs Villains játékmódban
  • új Hoth témájú ruhák Luke Skywalker-nek és Han Solo-nak
  • lehetőség privát mérkőzések létrehozására
  • bemutatkoznak a napi kihívások (Daily Challenges) és közösségi események (Community Events)
  • fegyver és játékmódok balanszolása
Februárban is fognak jönni új ingyenes tartalmak, ide tartozik egy új Survival küldetés Hoth-on és egy új pálya szintén a havas bolygón, amely játszható lesz Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron és Turning Point módokban.

Márciusban szintén kapnak a játékosok két új pályát, egyik az Endor bolygón, ami a Walker Assault, Supremacy és Turning Point módokat támogatja, plusz egy még egyet, ami egy Tatooine Survival térkép lesz.

Ami a fizetős dolgokat illeti a Season Pass-szal rendelkezőkről sem felejtkeztek el a fejlesztők. Ahogyan a Battlefield 3 és 4 esetében itt is négy DLC fog megjelenni, kezdve márciustól egészen jövő év elejéig bezárólag. Egyelőre az első három nevét tudni, a márciusban érkezőt Outer Rim-nek, a nyáron érkezőt Bespin-nek, az ősszel megjelenőt pedig Death Star-nak hívják.

Összes oldalmegjelenítés