The Incredible Adventures of Van Helsing - Xbox megjelenés

Immár Xbox One-on is átélhetjük Van Helsing kalandjait

A budapesti székhelyű NeocoreGames jóvoltából immár az Xbox tulajok is belekóstolhatnak a magyar fejlesztésű, izometrikus hack & slash-be. A játék a Games With Gold programnak köszönhetően decemberben ingyenesen elérhető a Live Gold előfizetéssel rendelkezőknek, az előfizetés nélküli felhasználók pedig 14,99 euróért juthatnak hozzá.

A kalapos vámpírvadász bőrébe bújva Borgovia gót stílusú világába vehetjük az irányt, ahol egy őrült tudományos kísérlet az emberek és a szörnyetegek közötti törékeny béke megsemmisülésével fenyeget. De csak ha nem Van Helsingen, és bájos szellemtársán, Lady Katarinán múlik, akik fáradhatatlan elszántsággal vágnak neki a hegyek zabolátlan vadvilágának, és a zord metropolisz kormos macskakövekkel borított sikátorainak.

December elsejétől ezen felül elérhetővé válnak a rengeteg izgalmas, új tartalmat felvonultató Thaumaturge és Arcane Mechanic DLC-k Xbox One verziói, darabonként 3,99 euróért.

"Nagyon keményen dolgoztunk annak érdekében, hogy Xbox One-ra is elhozhassuk Nektek a The Incredible Adventures of Van Helsing-et. Hatalmas öröm nekünk, hogy játékunk immár egy teljesen új játékosréteghez is eljut, és reméljük, hogy ugyanannyi élvezetet leltek majd benne, mint amennyit mi az elkészítésében."
Pozsonyi Zoltán - NeocoreGames producer
Trailer:

Összes oldalmegjelenítés