Rocket League - Már Xbox One-ra is

 

Februártól Xbox One-on is élvezhetjük az autóversenyek, roncsderbik, és focimeccsek meglepő nászából született, zseniális Rocket Leaguet.

A Psyonix bejelentette: 2016 februárjában Xbox One-ra is megjelenik legutóbbi, egészen egyedi stílusú sikerjátékuk, a Rocket League.

Az Xbox verzió a PC-s tartalom mellett egyebek mellett tartalmazni fog két új autót is, a Halo Hogstickerjét, és Gears of War-ból ismerős Armadillot. A fejlesztők azt ígérik: a PS4 és PC verzió árának megfelelő összegért (19,99 USD) az Xbox variáns nem csak hogy tartalmazni fogja mindhárom, eddig megjelent DLC-t (Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars és Chaos Run), de egyéb, exkluzív tartalmakat is felvonultat, például speciális elemeket, melyekkel járműveink külsejét alakíthatjuk tetszésünk szerint.

A Psyonix azt ígéri, a játék alapvetéseit tiszteletben tartva folyamatosan fejleszteni, bővíteni akarja azt, ami nem csoda annak fényében, hogy a Rocket League nemrég mind a "Legjobb független játéknak", mind a "Legjobb sport/verseny játéknak" járó díjat bezsebelte a The Game Awards-on.

A jeles alkalomból a Psyonix egy trailerrel is készült, fogyasszátok egészséggel:

Összes oldalmegjelenítés