Karácsonyozz a Bethesda-val


Remek karácsonyi ajándékok a Bethesdánál...



Nincs meg az idei karácsonyi ajándék a gamer párodnak/barátodnak? Ne csüggedj, a Bethesda store gondolt minden ilyen eshetőségre:


Fallout 4 Art book. Bizonyára szépen díszelegne a gép mellett az asztalon egy 384 oldalas könyvecske, 16 oldal art galériával, persze ennek meg is van az ára, röpke 85 dollárért vehetjük kezünkbe ezt a remekművet.




Jön a tél, bizony hogy elkél egy jó meleg felső, ebben is segíthet nekünk a Bethesda, Vault-tec kötött pulcsi, vagy Vault-tec kapucnis pullóver is melegíthet minket a hideg hónapokban.


Monopoly Fallout módra. A társast mindenki szereti, a monopoly egy nagyon szórakoztató játék, ha a játszmák alatt nem veszel össze a veled játszókkal ;). Ha mindez Fallout kiadásban, hát persze, hogy mi gamerek máris oda vagyunk érte.


Fallout 4 Survival Guide.  Az a könyv és annak a tokja már eleve is szép látvány, de mit kapunk még mellé? Nuka Cola sörnyitó, 5 Nuka Cola hűtőmágnes, Nuka Cola matrica, 7 litográf kártya a SPECIAL képességekről, egy poszter méretű térkép, egy keményborítású túlélő könyv, valamint mindezt szép kis díszdobozban kapjuk. Mindez így felsorolva szép és jó, de mindennek meg is van az ára, 130 dollár fejében lehet miénk a Survival Guide.


A Karácsony ünnepének egyik legnagyobb erénye, hogy összeül a család, és ha összeül a család, akkor bizony előjönnek a jó kis társasok, kártyajátékok, de ha ez nem lenne elég, a puzzle is megoldás lehet, nem is akármilyen puzzle. Az 550 darabos puzzle Skyrim térképét vetíti elénk, ha szépen összerakjuk.

Mindezek mellett rengeteg dísz, ruha és sok egyéb más is vár rátok a bethesda store-on, válogassatok kedvetekre!

Összes oldalmegjelenítés