November 4-én startol a Hard West

 

A CreativeForge Games és a Gambitious Digital Entertainment bejelentette: november 4.-én válik elérhetővé masszív brutalitást, és elvetemült okkultizmust felvonultató körökre osztott stratégiájuk, a Hard West

A vadnyugati környezetet a természetfeletti erőkkel ötvöző, körökre osztott produktum története egy megtévesztett és elárult főhőst kísér végig, aki bizony nem riad vissza attól, hogy vérben és belekben gázolva érje el, amit akar; mégpedig a teljes, és tökéletes bosszút.

A Hard West jelenleg 19.99 (kb. 6000 forint) euróért előrendelhető, illetve a játék eredeti zenei anyagát, koncepciórajzokat és képregényt is tartalmazó, frissen bejelentett gyűjtői kiadást is előre bebiztosíthatjuk magunknak, valamivel borsosabb, 24.99 (kb. 7500 forint) eurós áron. Jelenleg, az előrendelési időszak alatt mindkét verzió 20%-kal barátibb áron kapható, mint megjelenés után.

Kövesd Warrent, amint alászáll az emberi lélek legmélyebb és legsötétebb bugyraiba, igyekezvén túlélni egy világot tele súlyos döntésekkel, és még súlyosabb következményekkel. A halál folyamatosan jelen van, és a sötét alkuk, amiket kötöttél, menthetetlenül végigkísérnek utadon.

A bosszúért való küldetés során 40 pályán lövöldözhetjük és kaszabolhatjuk át magunkat, menet közben ősi erők terveire fényt derítve, és komoly döntéseket meghozva, amelyek komoly kihatással vannak a játékmenet, és a történet későbbi alakulására. A különleges képességekhez pókerkártyák gyűjtésével és kombinálásával juthatunk hozzá, és az ígéretek szerint rengeteg válogatott, esetenként egzotikus fegyvert kaparinthatunk kezünk közé a kalandok során.

A Hard West a varsói székhelyű CrativeForge Games második játéka, és többek között olyan nagy nevek dolgoztak rajta, mint a történet megírásáért felelős Haris Orkin (Company of Heroes 2, Dying Light, Call of Juarez széria), vagy a játék zenéjét megalkotó Marcin Przybylowicz (The Witcher 3: Wild Hunt).

A Hard West immár előrendelhető Steamen: http://store.steampowered.com/app/307670/

Trailer:



Összes oldalmegjelenítés