Alakul a hivatalos Resident Evil 2 remake

Alakulnak a dolgok...

Alakulnak a dolgok a Resident Evil-sorozat háza táján. Nemrég egy olasz csapat kezdte el a második rész újraalkotását az Unreal Engine 4 segítségével, azonban a Capcom is készül a saját felújításával.

A kiadó a Resident Evil Facebook-oldalán arról kérdezte a rajongókat, hogy mit szólnának egy Resident Evil 2 Remake-hez. A bejegyzéshez rengeteg like és hozzászólás érkezett, így a kiadó bevonta a dologba Hirabajasi Josiakit, aki számos RE-cím producere volt, és aki a második részen még programozói feladatokat látott el. Hirabajasi a főnökeitől a következő kérdést kapta: Tudsz csinálni olyan játékot, amely méltó e szenvedélyes rajongók számára?”.

Pénteken pedig már a lentebb látható képet posztolta a fejlesztő a következő szöveg kíséretében: „Üdv RE rajongók, itt ismét H! Amint az RE HD Remaster projekt véget ért, én már igazából elkezdtem összerakni az ötleteimet az RE2 projekttel kapcsolatban. Szóval most csak leporoltam a dolgot, és megmutattam a főnökeimnek az alapkoncepciót minderről.”


Úgy tűnik, hogy valamikor a jövőben érkezik egy hivatalos felújítás is a játékhoz, amelyet az első rész minőségi felújított változata után izgatottan várunk. Ti hogy vagytok vele?

Összes oldalmegjelenítés