WWE 2K16: Megvan ki lesz a borítón


Legenda feszít az idei kiadás borítóján...Az Attitude Era egyik legnagyobb sztárja, maga Austin 3:16fog szerepelni az idén megjelenő WWE 2K16 borítóján.

“Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy én magam szerepelhetek a WWE 2K16 borítóján” mondta Austin a sajtókonferencián.

“Nem szeretnék tiszteletlen lenni a korábbi WWE 2K szupersztárokkal szemben (Dwayne ‘The Rock’ Johnson és John Cena ), de itt az ideje, hogy a franchise egy új szintre lépjen.”“Minden erőmmel azon leszek, hogy feldobjam némi ‘Texasi csörgőkígyóval’ az idei játékot és még színesebbé tegyem a kampányt.”


A 2K állítása szerint Austin szintén részt vesz is a játék kreatív irányának megformálásában és észrevételeivel fogja segíteni a fejlesztést. A 2K elmondta, hogy a WWE 2K16 az eddigi legnagyobb WWE játék lesz és az idei játék fogja tartalmazni a valaha elérhető legtöbb pankrátort a játék történelmébenA WWE 2K16 október 27-én jelenik meg PlayStation 3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra. A PC verzióról még nincs hír, de a 2k15 Steam-es megjelenését szem előtt tartva nem kizárt, hogy később a számítógép tulajok is megkapják a maguk portját.

Összes oldalmegjelenítés