Vegyél Xbox One-t, ingyen Gears of War-t kapsz mellé



Nem rossz üzlet...

A Gears of War: Ultimate Edition egy előre kialakított, speciális Xbox One gépcsomag részét képezi és ami még ennél is jobb, hogy a játékért egy fillért nem kell fizetnünk.

Néhány kiskereskedő Augusztus 25-től kezdve egy különleges Xbox One gépcsomagot kezd árusítani, melyben megtalálható lesz a felújított Gear of War is. Habár a Microsoft áruházból már most előrendelhető a csomag, amelyet  350 dolláros áron kínálnak – amely egyébként megfelel a sima, 500GB-os kiadás árával.

A csomag tartalmaz egy 500GB-os konzolt, egy kontrollert, egy 14 napos Xbox LIVE Gold előfizetést, egy letöltőkódot a Gears of War: Ultimate Edition-höz, hozzáférést a Gears 4 bétájához és egy Cole skint is.

De van valami különös a dologban. A Microsoft azt nyilatkozta a Polygon felé, hogy a csomag csak limitált példányszámban,a  készlet erejéig elérhető, de maga a játék fizikai valójában nem képzi a csomag részét, csak egy letöltőkódot raknak bele. Érdekes.

A csomagot egyébként a San Diego-i Comic-Con-on leplezték le nemrégen a The Coalition paneljénél.

A Gears of War: Ultimate Edition megjelenése Augusztus 25.-én várható, de a PC-s változat sajnos csak később érkezik meg.

Összes oldalmegjelenítés