Sikerrel zárult a Perception Kickstarter kampánya



Elkészülhet a vadiúj ötlettel megálmodott horrorjáték...

A The Deep End Games által nemrégiben bemutatott Perception Kickstarter kampánya végül elérte a kitűzött célt.

A kampány során 4357 adományozó jóvoltából összesen 168041 dollárt sikerült összeszedni, így még a kitűzött $150,000 -os célt is megugrották. Az adományozás tovább folytatódik a hivatalos weboldalon, hogy megvalósíthassák a többi kitűzött célt is.

$350,000 esetében elkészül a PS4-es verzió, $400,00-nél pedig Xbox One-ra is kijön a játék. Az adakozásra haamrosan lehetőség nyílik, de még kicsit várnunk kell az opció megnyitásához

Az alábbi videók egyikében a játék kreatív tervezője, a 12 évig az Irrational csapatát erősítő veterán, Bill Gardner mutatja be a Silent Night névre keresztelt módot. A játékosoknak lehetőségük lesz választani a "fecsegő Cassie" vagy a "csendes Cassie" opciók között, utóbbiról azt érdemes tudni, hogy a karakterünk csakis a kritikus pillanatokban szólal majd meg.



A másik videóban a Mode 7-be kaphatunk némi betekintést, ami mint szemmel látható, inspirált. Nem csak a grafikát, de a hangokat is megváltoztatja, így az egész úgy néz ki, mint ha egy 16 bites játék lenne.


A Deep End Games még Májusban jelentette be az FPS horrojátékát, amia zért is különleges, mert a játékban egy vak, Cassie nevű nőt kell irányítanunk, aki egy kísértet járta kastélyt tár fel.

A Perception megjelenése valamikor 2016-ban esedékes.

Összes oldalmegjelenítés