Rainbox Six: Siege - megjöttek az amcsik

Most az FBI SWAT csapatot vehetjük szemügyre...

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Ubisoft várva várt új üdvöskéje, a Rainbow Six: Siege idén október 23-án fog megjelenni. A fejlesztők által indított, a játékban szereplő különleges egységeket bemutató videósorozat, most a brit SAS után az amerikai FBI különleges osztagát mutatja be közelebbről.

A britek videójából megismerhettük, hogy a csapat tagjai miben remekelnek. Az FBI nem részesül ilyen elbánásban, habár a videó egyértelműen bemutatja a csapat négy tagját és azok különleges képességeit.

Ash egy gránátvetőt hord magánál, amivel kicsi apró szilánkokra tud robbantani bármilyen nagyobb dolgot. Pulse egy követő berendezéssel rendelkezik, mely az ellenség szívverését érzékeli. Castle egy golyóálló panelt hordoz magával, ami jól jöhet ajtók biztosításánál. Thermite pedig valamiféle forrón égő kémiai anyaggal hatol át a falakon.

Most, hogy már megismertük a briteket és az amcsikat, már csak a németek (GSG-9), a franciák (GIGN) és az oroszok (Spetsnaz) vannak hátra. Utóbbira kifejezetten kíváncsi vagyok.

Összes oldalmegjelenítés