Fallout 4: A látvány "kárára" fejlesztették a játékmenetet



Nem a legszebb, viszont tele lesz tartalommal...

Az E3 előtt már láthattunk egy rövid trailert az új Fallout-ról, és mint az kiderült, nem ez lesz a jelenlegi generáció legszebb játéka, ami miatt viszonylag sok kritikát is kapott.

A Bethesda E3 konferenciáján látott hosszabb játékmenet videóból mint kiderült, az elmúlt években a fejlesztők nem csak a fenekükön ültek, hanem gőzerővel dolgoztak a játékon, s olyan újításokat préseltek bele a poszt-apokaliptikus játéksorozat következő részébe, mint a részletes kraftolás rendszer, bázisépítés és fejlesztés - viszont a grafika nem fejlődött kimondottan sokat, mint ahogy azt a rajongók várták.

Egy E3-as kerekasztal beszélgetés során Pete Hines elárulta a Gamespot-nak, hogy sokkal inkább az új és érdekes játékelemek fejlesztésére fordították a hangsúlyt, így a kinézet már csak másodlagos tényező lett a listájukon.

“Minden, amit csinálunk az nem szól másról, csak az egyensúly megteremtéséről. Megcsinálhattuk volna a világ legszebb játékát, de akkor fel kellett volna áldoznunk néhány remek dolgot azok közül, amit a héten bemutattunk,” - mondta Hines.

Hines arról is beszélt, hogy egy játék sem kínál olyan részletes tárgyinterakciót, mint a Fallout 4.

Talán érdemes megjegyezni, hogy a Fallout 3-mal összehasonlítva a negyedik rész is kimondottan szépnek néz ki, és hogy a Bethesda próbálja vizuálisan még érdekesebbé varázsolni a környezetet.

A Fallout 4 November 10.-én jön Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra.

Összes oldalmegjelenítés