Egy rajongó 2000 kupakkal szeretné előrendelni a Fallout 4-et

Ugyan nem Nuka-Cola, de lehet, hogy ez is megteszi...

Egy rajongó furfangos módot választott a Bethesda nem régiben bejelentett szabad világú poszt-apokaliptikus játékának, a Fallout 4-nek az előrendelésére.

Mióta először játszott a Fallout 3-mal a GatorMacheteJr nevű Imgur felhasználó, azóta gyűjti a kupakokat. Ez 7.5 évet jelent, mely idő alatt egészen pontosan 2240 darab kupak (~5 kg) gyűlt össze a Fallout univerzum legendás fizetőeszközéből, amivel szándékában áll előrendelni a sorozat negyedik epizódját.

"Ha nem lenne nyilvánvaló, elég nagy rajongója vagyok a sorozatnak", írja Gator a Bethesdának írt levelében. "Nem kell mondanom, hogy mennyire izgatott lettem, amikor egyre több és több dolgot láttam a Fallout 4-ből. Azt is észrevettem, hogy már lehetséges az előrendelés. Kizárólag háború előtti dollárban láttam kiírva az árakat és nem tudom pontosan, hogy mennyi is a jelenlegi váltási árfolyam, így elébe mentem a dolgoknak és elküldtem mindent, amit képes voltam megspórolni, mióta először játszottam a Fallout 3-mal."

"A fürdőszoba mérlegemet és egy, a Wikipédián talált számot felhasználva, úgy gondolom, hogy ennek az értéke valahol 2240 kupak körül van. Ez nagyjából fedezi, igaz?"

Alább a Gator által írt levelet teljes egészében is elolvashatjátok.

Nem tudom, hogy a Bethesdánál mennyire értik a poént, de én minden bizonnyal adnék a srácnak egy példányt. 



Összes oldalmegjelenítés