Egy napig ingyenes a Grey Goo 'Emergence' DLC-je

Gyorsan, mielőtt lemarad valaki róla...
 
A hagyományos stílusú RTS, a Grey Goo egy visszalépés a mai RTS-ekhez képest, de annyit teljes bizonyossággal lehet állítani, hogy a legérdekesebb évek óta, ami készült. Ma a játék egy kicsit kibővült és kapott egy egyjátékos DLC-t, az Emergence-t, ami három új küldetést tartalmaz és jelenleg ingyenes, habár nagyon rövid ideig.

Az Emergence egy minikampány, ami Singleton eseményei után veszi fel a fonalat, rögtön a terminál robbanása után. A kampány a Goo eredetében és motivációjában ás egy kicsit mélyebbre és lehetővé teszi a játékosoknak, hogy Singleton-nal játszhassanak.

Az Emergence mostantól elérhető Steamen és egyébként 8€-ba fájna, de június 11, 17 óráig azoknak, akik már birtokolják a játékot, most ingyenesen letölthető. Valamint maga a játék is kapott egy frissítést, amely számos új dolgot tartalmaz, többek között egy megfigyelő módot, visszajátszás módot, amivel csatákat nézhetünk vagy oszthatunk meg, dedikált szerver támogatást és a lehetőséget, hogy egyedi dolgokkal töltsük meg a szerkesztőt.

Összes oldalmegjelenítés