Olvasói nyereményjáték! Nyerj egy Survarium prémium csomagot!


Tessék, csak tessék!..

Ezen a héten lehetőséget kaptunk az egyik feltörekvő Free to Play MMOFPS fejlesztő csapattól, a Vostok Games-től, hogy meginterjúvoljuk őket a jövőbeli terveikről (az interjút itt olvashatjátok el), továbbá voltak olyan kedvesek, hogy az olvasók részére adtak 1 db Survarium - Warrior Pack csomagot, amiben az alábbiak vannak:
  • Egyedi prémium fegyverek: SKS "Arrow Head", AKM "Avenger", Remington 700 "Executioner", és ezeknek egyedi festésük van
  • 60 nap prémium státusz, ami a meccsekben +50% XP-t, Ezüstöt, frakció bónusz pontot ad, továbbá az időtartam erejéig a 3. felszerelés profilt is igénybe lehet venni
  • 1500 arany, amit sok mindenre lehet felhasználni (prémium státuszt venni; fegyver modifikáláskor, mint fizető eszköz, prémium tárgyak vétele, stb.)
  • 100 000 ezüst, ami az alap fizető eszköz a játékban
  • 50 darab az alábbi felsorolt tárgyakból: Science Medkit, Motherwort Extract, Tornado Energy Drink, Rations
  • 3 decal, amit a ruhákra lehet rárakni: VDV Paratrooper Decal, Radiation Decal, Pistols Prohibited Decal
  • Egyedi Steam only mintázat
A nyereményjátékra itt lehet jelentkezni, és a benevezéshez nincs más dolgod, mint erre a kérdésre válaszolni a hír alatti Facebook kommentelő szekcióba, tehát csak azok a nevezések érvényesek, amiket itt írtatok meg:

"Miért te szeretnéd megnyerni a Survarium - Warrior Pack csomagot ?"

Frissítve:

A játékra 2015. május 27.-e 0:00-ig (tehát kedd éjfélig) lehet jelentkezni, a sorsolás az azt követő napon fog történni, továbbá a nyertessel nem sokkal azután felvesszük a kapcsolatot.

A nyereményjáték lezárult. A játékot Madzser Glory nyerte, akinek ezúton is Nagyon Gratulálunk. Hamarosan felvesszük a nyertessel a kapcsolatot.

Aki nem ismerné a játékot, azoknak itt egy rövid trailer, avagy a játékkal Steam-en keresztül egy pár kattintás után már játszhattok is! (itt található a Steames oldala)

Összes oldalmegjelenítés