King's Quest szinkronhangok

Nagyobbnál nagyobb nevek adják a szereplők hangjait...

A King's Quest: Your Legacy Awaits, a nagysikerű sorozat röviden csak King's Quest-ként emlegetett rebootját 2011 február 18-án jelentették be, melyet a The Odd Gentlemen fejleszt a Sierra Entertainment kiadó számára és a megjelenésére valamikor ez év második felében kerül majd sor.

A Sierra a minap tett közzé egy videót játék kapcsán, melyben arról hallhatunk, hogy kik és hogyan adják a játék szereplőinek hangjait.

A Vissza a jövőbe, az Addams Family vagy például a Roger nyúl a pácban sztárja, Christopher Lloyd alakításai miatt veteránnak számít a mozi és televízió terén világszerte.Ő adja magának Graham királynak a hangját a játékban. 

Az ifjabb Sir Graham hangját a TV, videójáték és filmszínész Josh Keaton adja, aki Peter Parker hangja volt a Csodálatos Pókember animációs sorozatban vagy például Valerian Mengsk a StarCraft 2-ben.

Graham király kíváncsi unokáját, Gwendolynt Maggie Elizabeth Jones játssza, egy fiatal színész, akit legjobban Az igazi kaland című moziból vagy a tévében futó Ben és Kate-ből ismerhetünk.

Ők mind olyan csodálatos emberekből álló csapathoz csatlakoznak, mint például Wallace Shawn (A herceg menyasszonya, Toy Story), Tom Kenny (Kalandra fel!, Spongyabob Kockanadrág) és Zelda Williams (Korra legendája), továbbá Michael Benyaer, Loretta Devine, Gideon Emery, Jean Gilpin, Michael Gough, Andy Pessoa, Kevin Michael Richardson, Kath Soucie, Fred Tatasciore, Richard White és Michael-Leon Wooley.

Az új King's Quest-ben az öreg Graham király unokájának mesél életéről, hogy milyen hatalmas kalandokat élt át, megosztva ifjúsága eddig féltve őrzött történeteit, amit a játékos első kézből tapasztalhat majd meg. A játék ugyanazt az élvezetes felfedezést, feladványokat és játékélményt fogja nyújtani, amin a sorozat rajongói felnőttek. Habár már nem a jól megszokott Point and Click játékmenetet fogjuk kapni és maga a játék is öt részben, fejezetenként fog megjelenni.

A King's Quest első fejezete még idén érkezik Playstation 3-ra, Playstation 4-re, Xbox One-ra, Xbox 360-ra és PC-re.


Összes oldalmegjelenítés