Gears of War Ultimate Edition kiszivárgott játékmenet videó

Pedig hivatalosan még nem is létezik...

Úgy tűnik, hogy bizonyosságot nyert a Gears of War remaster változat létezése, mivel felkerült az Internetre egy rövid videó, amely a játék többjátékos módjáról készült. 

Eddig csak pletykák és távoli utalások alapján lehetett következtetni, hogy az első Gears of War rész Xbox One-ra való adaptálása folyamatban van, de most már teljes bizonyossággal allíthatjuk, hogy a dolog valóban létezik. 

Az eredeti videót az XboxDVR-re töltötték fel, amit nem sokáig lehetett fönt, mert a Microsoft azonnal leszedette. Azonban, mint tudjuk, ami egyszer felkerült a netre, azt többé eltüntetni lehetetlen.

Viszont a szivárogtatót már könnyebb eltüntetni, mivel az MS rájött, hogy kik készítették a videót és azonnali hatállyal kitiltották őket az Xbox Live-ból.

A VMC, egy szerződött cég, aki a nevezett szivárogtatókat alkalmazta, kiküldött egy emailt az összes tesztelőnek, hogy még véletlenül se tegyék ugyanezt, mivel a szerződés szerint, amit aláírtak, a Microsoftnak lehetősége van az Xbox One konzoljukat teljesen használhatatlanná tenni.

A teljes emailt megkapta a Polygon is, amiben van egy nagyon érdekes sor arról, hogy az MS képes szó szerint távolról téglásítania konzolt.

"A hibás tesztelőkkel kapcsolatos szerződés szerint a Microsoft véglegesen letiltotta az Xbox LIVE fiókjaikat és ideiglenesen blokkolta minden Xbox One jogosultságukat - ami azt jelenti, hogy a kihágás súlyosságától függően egy meghatározott időre, az Xbox One teljes mértékben használhatatlan."

Mint ahogy az várható volt, mindenki, teljesen jogosan fe lis háborodott az eljáráson. A Microsoft azt mondta a Polygonnak, hogy az emailben foglaltak nem teljesen felelnek meg a valóságnak. "Csak hogy tisztázzuk, ha egy konzol fel lett függesztve az Xbox Live használata alól, a felhasználási feltételek megsértése miatt, attól az még offline módban használható."

"A Microsoft által foganatosított intézkedések nem vonják maguk után, hogy a konzol teljesen használhatatlan legyen. A konzol és a fiók felfüggesztése több tényezőtől is függ. Hogy elkerüljék ezt a fajta intézkedést, beleértve a szolgáltatás felfüggesztését is, a felhasználóknak követniük kell az Xbox Live felhasználási feltételeit."

A Microsoft várhatóan júniusban, az idei E3-on fogja hivatalosan bejelenteni a játékot.

Így végezetül akkor jöjjön az a bizonyos videó.


Összes oldalmegjelenítés