Assassin's Creed: Syndicate - Két főhős, viktoriánus Anglia, lovas kocsi


Újít az Ubisoft.

A kanadai kiadó és fejlesztő óriás egy "élő" bemutató alatt leplezte le a következő Assassin's Creed részt, ami a Victory helyett a Syndicate alcímet kapta.

A történet 1868-ban, a viktoriánus Angliában játszódik, az ipari forradalom idején. Templomos bandák irányítják London hét körzetét, amelyek felszabadítása Jacob Frye és lány ikertestvére, Evie kötelessége lesz.

Ez lesz az első rész, amelyben nem csak futva (vagy teleportálva) juthatunk el célpontunkhoz, hanem lovaskocsival is, amit nem csak utazásra használhatunk. Elbújhatunk benne ellenségeink elől, gyilkosságot hajthatunk végre belőle (szénakazal) vagy versenyezhetünk vele más kocsikkal.

A harcrendszer is átesett egy kis átalakításon, még gyorsabb lett és új fegyverek is rendelkezésre fognak állni, mint pl. a bokszer vagy a revolver.

Ezentúl nem csak a szokásos módon juthatunk fel a tetőre, mivel a repertoárunkba bekerült a "rope launcher", amivel pikk-pakk az épületek tetőin találhatjuk magunkat, bármiféle mászás nélkül.

A környezetünket is ki fogjuk tudni használni ebben az epizódban, az ellenfeleink nyakára például hordókat ejthetünk.

Arról nincsen bővebb információ, hogy Evie-t irányítani fogjuk-e a történet során, de én reménykedem benne.

Az Assassin's Creed: Syndicate október 23-án fog megjelenni PS4-re és Xbox One-ra, a PC-s kiadás még az ősz folyamán várható.

















Összes oldalmegjelenítés