Take on Mars - Képes vagy életben maradni a Marson?

A vörös bolygó nem akarja, hogy meghódítsuk...



Manapság nagyon divatossá váltak azok a játékok, melyeknek fő célja, hogy ne haljunk meg. Ez persze sok mindenre igaz, de a survival típus lényege tényleg az, hogy maradjunk életben. E fajta játékok terén azt hiszem dúsan fürdőzünk. Van erdős, zombis, erdős, poszt apokaliptikus, erdős, pixelgrafikás, erdős és ne feledjük ki az erdőset sem. Sci-fi viszont igen csak kevés van, olyan meg pláne, amelynek a színtere a Mars bolygó. A játék és a sciecne fiction szerelmesi örülhetnek, hiszen itt van a Bohemia Interactive új survival játéka a Take on Mars!

Bár a marsi környezet a remete életre utal, a játék erősen a multiplayer oldalra épít. A feladatunk egyszerű, maradjunk életben. Ehhez minden high-tech kütyü és jármű rendelkezésünkre áll, lényeg, hogy éljük meg a vörös bolygó kegyetlen feltételei között és hozzunk létre egy önfenntartó élőhelyet közösen. Ehhez nem csak a futurisztikus épületek tartoznak hozzá, hanem az olyan folyamatok is, mint például az élelem előállítása. De kell ügyelnünk az atmoszféra processzora és az anyagfinomítóra is. A játék különösen életszerű most, hogy a NASA a Mars expedícióra készül. Betekintést nyerhetünk abba, hogy a valóságban hogyan is fog kinézni ez a bizonyos „bolygó hódítás”.

Habár a játék még early acces állapotban van, a túlélésért való harc a vörös bolygóval máris elkezdődött. Tekintsetek meg egy rövid multiplayer videót a Take on Mars-ról, és fontoljátok meg, hogy a Steam támogatásával Ti is megpróbálkoztok a Földön kívüli élettel. Sok szerencsét!


Összes oldalmegjelenítés