Game of Thrones - Új hírek a Telltale's Game játékáról

Iron From Ice...



Pár hete olvashattatok egy rövid cikket (ITT) arról, hogy a Telltale’s Game egy új Game of Thrones játékot fejleszt. Akkor nagyon keveset tudtunk még arról, hogy mi is és hogyan és mikor is lesz ez a dolog, ma viszont már több infó áll rendelkezésünkre, szóval örömmel mesélek nektek az Iron From Ice címmel ellátott első epizódról.

A történet a Forrester házról fog szólni az 5 király csatája alatt. Az események a TV sorozat harmadik évadja végén kezdődnek és valószínűleg egészen az 5. elejéig fognak tartani. Egyébként a családdal a Dance with dragons (Sárkányok tánca) kötetben találkozhatunk, ami a Tűz és Jég dala 5. epizódja.

Rengeteg ismerős és ismeretlen helyszínen játszódik majd a cselekmény, így ellátogathatunk többek között a Falra, Királyvárba és persze a Forrester-ek otthonába, Ironrath-ba is.

A Forrester-ekről elöljáróban annyit, hogy egy hűséges és lojális északi család, következtetés, hogy a Stark-ok alá tartoznak. Otthonuk Ironrath, egy impozáns erőd, amit a közeli Ironwood fái ölelnek körül. 50 évvel ezelőtt építette Cedric Forrester és 3 fia. Ironrath,  Irenwood erő-, és kitartás testamentuma. A Forrester-ek szava „Iron from Ice” (sajnos nem olvastam még a könyvet, úgyhogy nem tudom hivatalosan minek van fordítva, de szabadon: Vas jégből). Mint minden háznak, nekik is vannak riválisaik, mégpedig a Whitehill ház.

Tehát az Iron From Ice az első epizód a 6-ból, amit a Telltale’s Game fog nekünk elmesélni és megmutatni a Game of Thrones világában. Megjelenésről még most sincs szó, platformokról viszont igen, és azt kell mondjam, nagyon sok helyen fogjuk majd élvezni a kalandozást, ugyanis a játék megjelenik: iOS, Mac, Pc, Playstation 3, PS4, Xbox 360 és Xbox One konzolokra is.

Összes oldalmegjelenítés