Assassin's Creed: Unity - Ingyen DLC mindenkinek, ingyen Ubisoft játék a Season Pass-szal rendelkezőknekMondhatni ez jár.

Óriási botrány övezte az Assassin's Creed: Unity megjelenését, mivel ilyen nagy gépigényű és hibákkal teli játékot nem szabadott volna kiadnia a montréali illetőségű Ubisoft-nak. Meg is lett az eredménye a játékosok panaszáradatának, mivel a fejlesztők a megjelenés óta folyamatosan dolgoznak a hibák orvoslásán, hogy olyanná tegyék a játékot, amilyennek a megjelenéskor alapból kellett volna lennie.
Ezért, hogy kedveskedjenek a rajongóknak az eredetileg fizetős Dead Kings DLC-t mindenki meg fogja kapni, ingyenesen. Plusz akik rendelkeznek a Season Pass-szal, azok választhatnak teljesen ingyen egy másik Ubisoft játékot, legyen az akár a nem rég megjelent Far Cry 4 vagy a nem soká debütáló The Crew. Sajnos már nem vásárolható meg a Season Pass, ezért senki se rohanjon megvásárolni a belépőt.

A mai napon megjelent a harmadik patch konzolokon a játékhoz (PS4-en 2,76 GB), PC-n még a hét folyamán várható. A javításról részletesen itt olvashattok.

Összes oldalmegjelenítés